Klint Istvud je za Romnija

Izvor: Vostok.rs, 04.Avg.2012, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klint Istvud je za Romnija

04.08.2012. -

Čuveni američki reditelj i glumac Klint Istvud je podržao republikanca Mita Romnija, kandidata na predsedničkim izborima u SAD. Na svečanostima u San Veliju (savezna država Ajdaho), posvećenim sakupljanju priloga za Republikansku partiju, Klint Istvud je rekao da je Mit Romni dostojan kandidat za predsednika i da je ubeđen da će Romni pomoći u stvaranju poštenog poreskog sistema oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << kojeg se u američkom društvu lome koplja.

Istvud ranije nije otvoreno podržavao nijednog kandidata na predsedničkim izborima. Inače, 44. predsednik SAD i prvi afroamerikanac na tako visokom položaju u Novom Svetu – Barak Obama, danas puni 51 godinu.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.