Vučić stigao u Moskvu, sutra s Putinom o situaciji na KiM

Izvor: BKTV News, 01.Okt.2018, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić stigao u Moskvu, sutra s Putinom o situaciji na KiM

U saopštenju Kremlja se navodi da će Vučić i Putin razgovarati o bilateralnim odnosima i regionalnim i međunarodnim problemima.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Moskvu, gde će se, kako je planirano, sutra sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, saopštila je ambasada Srbije u Rusiji.

Vučić: Dok sam predsednik neću dozvoliti nasilje i progon Srba sa KiM, boriću >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se za mir po svaku cenu

Sastanak je planiran pre nekoliko meseci i nije povezan sa rastom napetosti u regionu. To je nastavak redovnih radnih kontakata rukovodstava Rusije i Srbije, koja je naš partner, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi Sputnik.

On je dodao da ruski i srpski narod vezuje zajednička istorija i topla osećanja.

Ranije je Vučić saopštio da će na sastanku sa Putinom razgovarati i o situaciji na Kosovu i Metohiji i zatražiti njegovu podršku.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Moskvi, susret s Putinom

Izvor: Mondo, 01.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Moskvu gde će sutra razgovarati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom...Taj sastanak je ranije zakazan, ali pada neposredno nakon upada specijalaca kosovske policije Rosu na sever pokrajine...Vučić je ranije najavio da će s Putinom imati najpre...

Nastavak na Mondo...

Vučić doputovao u Moskvu, od Putina traži podršku i savet

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2018

Predsednik Srbije stigao je u Moskvu gde će sutra razgovarati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Vučič sastanak ocenjuje kao jedan od najznačajnijih u poslednjih nekoliko godina zbog, kako kaže, političkih problema koji postoje u regionu...Izvor: N1..Četiri i po meseca posle poslednjeg...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.