Srpskoj od Srbije 9,3 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskoj od Srbije 9,3 miliona evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas u razgovoru sa premijerom Republike Srpske, Radovanom Viškovićem, da će Srbija u ovoj godini izdvojiti 9,3 miliona evra za finansijsku pomoć opštinama u RS.

Predsednik Vučić je izrazio čvrsto opredeljenje Srbije da i dalje pomaže konkretne infrastrukturne, energetske i druge projekte u Srpskoj.

"Republika Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, biti iskren prijatelj, pouzdan partner i snažan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oslonac Republici Srpskoj," rekao je predsednik Vučić, saopštila je Pres služba Predsednika.

Vučić je dodao da jačanje saradnje sa Republikom Srpskom u isto vreme podrazumeva i jačanje saradnje sa Bosnom i Hercegovinom, sa ciljem boljeg povezivanja, u interesu mira i stabilnosti u celom regionu.

Premijer Višković je zahvalio predsedniku Vučiću na dosadašnjoj pomoći Republike Srbije razvoju Republike Srpske.

On je rekao da je predsednik Vučić prvi predsednik Srbije koji je specijalne, paralelne veze sa Srpskom pokazao kroz realizaciju konkretnih projekata.

Takođe je dogovoren sastanak predsednika Vučića i drugih predstavnika Republike Srbije sa svim predsednicima opština u Republici Srpskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ RAZGOVARAO SA PREMIJEROM REPUBLIKE SRPSKE: Srbija će u ovoj godini izdvojiti 9,3 miliona evra za finansijsku pomoć opštinama u Republici Srpskoj (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 05.Apr.2019

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i potvrdio da će Republika Srbija u ovoj godini izdvojiti 9,3 miliona evra za finansijsku pomoć opštinama u Republici Srpskoj.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.