Izvor: Danas, 31.Mar.2023, 15:58

Vučić o KM tablicama: Portparol EU Stano potvrdio da smo u pravu

Ljudi u Srbiji treba da primete, posle izjave Petera Stana, da Srbija ništa nije slagala jer je on rekao da dogovor nema ograničenja i rokove. Borimo se radimo šta možemo - rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije u Novom Pazaru, odgovarajući na pitanje o tome da li KM tablice ostaju na severu Kosova.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stav EU o tablicama dokaz da Srbija govori istinu, kaže Vučić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da izjava portparola Evropske unije (EU) Petera Stana da dogovor koji su Srbija i Kosovo postigli oko registarskih tablica nema krajnji rok, predstavlja potvrdu da je zvanični Beograd "u pravu". Vučić je to izjavio u Novom Pazaru u petak, odgovarajući...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.