Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2023, 17:13

Stav EU o tablicama dokaz da Srbija govori istinu, kaže Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da izjava portparola Evropske unije (EU) Petera Stana da dogovor koji su Srbija i Kosovo postigli oko registarskih tablica nema krajnji rok, predstavlja potvrdu da je zvanični Beograd "u pravu". Vučić je to izjavio u Novom Pazaru u petak, odgovarajući na pitanje novinara da li registarske tablice sa oznakom KM (Kosovska Mitrovica) ostaju, s obzirom na to da ih Vlada Kosova ne priznaje. "Jasno je svakome i posle današnje izjave...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Lično sam doneo odluku da se ne uvode sankcije Rusiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kraljevu da je on doneo odluku da Srbija ne uvede sankcije Rusiji zbog njenog napada na Ukrajinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić novinarki N1 rodom s Kosova rekao da „ne govori o narodu na KiM“

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2023, 12:24

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ponovo se nije svidelo pitanje Televizije N1 o registarskim tablicama, a novinarki rodom sa severa Kosova, koju je zanimalo šta će biti ako Srbi ne zamene srpske registarske tablice, rekao: "Nemojte da govorite o našem narodu na Kosovu".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.