Vučić će govoriti pred političkom elitom SAD: Predsedniku Srbije moćna organizacija ukazala veliku čast

Izvor: Večernje novosti, 25.Feb.2020, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić će govoriti pred političkom elitom SAD: Predsedniku Srbije moćna organizacija ukazala veliku čast

Predsednik Srbije biće početkom marta u Vašingtonu jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće početkom marta u Vašingtonu jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC), objavljeno je danas na Tviter nalogu tog komiteta.Pročitajte još: Predsednik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za Euroaktiv: Demokratija na udaru samozvanih lidera opozicijePredsednik Srbije Aleksandar Vučić biće početkom marta u Vašingtonu jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC), objavljeno je danas na Tviter nalogu tog komiteta.Godišnja konferencija će, kako je navedeno na zvaničnom sajtu AIPAC, biti održana od 1. do 3. marta.Vučić će, prema ranijim informacijama Tanjuga, na tom najvećem skupu američke proizraelske zajednice, govoriti o odnosima Srbije i Izraela, ali i o izazovima globalne politike.Predsednik Vučić na ovom skupu učestvuje kao gost, što je inače u skladu sa praksom Komiteta da na godišnju konferenciju pozove istaknute ličnosti američke i svetske politike.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vučić početkom marta u Vašingtonu na konferenciji AIPAC

Izvor: Press, 26.Feb.2020, 11:49

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće početkom marta u Vašingtonu jedan od govornika na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove (AIPAC), objavljeno je danas na Tviter nalogu tog komiteta. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.