Vučić: Neću kohabitaciju ni predsednika koji zvoca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Neću kohabitaciju ni predsednika koji "zvoca"

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da će predsednički izbori biti zapravo opredeljivanje za put kojim će Srbija ići u budućnosti.

"Hoćemo li u žabokrečinu i nelegalne privatizacije ili možda u vraćanje u vreme sukoba sa svima? Ne daje se vlast prema simpatijama, prema tome da li je neko nekome sladak već da li može budućnost da kreira, da li su vredni i odgovorni", rekao je premijer za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << televiziju Prva.

Kako kaže, "ukoliko pobede oni koji su već pobedili - Janković, Jeremić, Šešelj - to će imati značajne posledice za budućnost".

"To znači da ljudi žele promenu politike i da smatraju da ovo što mi radimo nije dobro. Ne mislim da je to tako, mislim da bi tako nešto bilo pogubno, ali u volju naroda nikada ne bih ulazio", kaže Vučić.

Ponovio je da za njega kohabitacija ne dolazi u obzir i da bi to bilo loše rešenje.

"To bi značilo da bi Srbija imala predsednika koji bi sedeo dok vlada radi. On bi svakog dana nešto zvocao, kritikovao one što rade svakog dana, imao sva prava i nikakve obaveze", ocenio je on.

"Šta su uradili ti koji kritikuju?", zapitao je i dodao da "u takvom haosu, u slučaju kohabitacije, te u mrcvarenju zemlje" on neće da učestvuje.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vučić: Neću kohabitaciju ni predsednika koji samo "zvoca"

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Nov.2016

VRŠAC - Premijer Aleksandar Vučić je izjavio da će predsednički izbori biti zapravo opredeljivanje za put kojim će Srbija ići u budućnosti..."Hoćemo li u žabokrečinu i nelegalne privatizacije ili možda u vraćanje u vreme sukoba sa svima? Ne daje se vlast prema simpatijama, prema tome da...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.