Vršnjačko nasilje i u Novom Pazaru, MUP podnosi krivične prijave protiv pet dečaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022, 18:07

Vršnjačko nasilje i u Novom Pazaru, MUP podnosi krivične prijave protiv pet dečaka

Portal Sandžak pres, pozivajući se na Instagram stranicu "stop nasilju1", objavio je da se pre dva dana dogodio još jedan slučaj maltretiranja i fizičkog nasilja u Novom Pazaru, kada je pretučen dečak Mehmed C. (14).

On je, prema navodima sa ove stranice, brutalno napadnut pri izlasku iz školske sale u krugu škole "Meša Selimović" dok je sa drugarima pratio utakmicu i nanete su mu teške telesne povrede.

Autori objave su naveli da je dečak hitno prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u novopazarsku bolnicu gde su mu ustanovljene teške telesne povrede i da su mu polomljene jagodica i gornja vilica.

Oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i saopštilo da će pripadnici MUP-a u Novom Pazaru, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, podneti krivičnu prijavu protiv dvojice petnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda.

U saopštenju se navodi i da će po nalogu tužilaštva protiv još trojice petnaestogodišnjaka, osumnjičenih za krivično delo učestvovanje u tuči biti podneta krivična prijava.

Nјih petorica se sumnjiče da su, sa jednim trinaestogodišnjakom, u nedelјu popodne, u dvorištu jedne osnovne škole u Novom Pazaru, nakon svađe, napali četrnaestogodišnjaka, a dvojica od njih su ga teško povredili.

O događaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Novom Pazaru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Oglasio se MUP o jezivom vršnjačkom nasilju u Novom Pazaru: Krivične prijave protiv dva dečaka!

Izvor: 24sedam.rs, 30.Nov.2022

O događaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Novom Pazaru

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.