VUČIĆ RAZGOVARAO SA GENERALNOM DIREKTORKOM UNESKO: Srbija ceni aktivnosti Organizacije u zaštiti ugroženog srpskog istorijskog, kulturnog i verskog nasleđa na KiM, jer je to nasleđe celog sveta! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 13.Sep.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ RAZGOVARAO SA GENERALNOM DIREKTORKOM UNESKO: Srbija ceni aktivnosti Organizacije u zaštiti ugroženog srpskog istorijskog, kulturnog i verskog nasleđa na KiM, jer je to nasleđe celog sveta! (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas generalnu direktorku Organizacije Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESKO) Odri Azule, sa kojom je razgovarao o mogućnostima za sadržajniju saradnju.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Važna tema na sastanku Vučića i Azule: Ozbiljan razgovor o TEMI KOJA JE VAŽNA SVAKOM SRBINU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019

Predsednik Vučić je izrazio podršku različitim programima UNESKO u svim oblastima koje ta organizacija pokriva..Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas generalnu direktorku Organizacije Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESKO) Odri Azule, sa kojom je razgovarao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić sa direktorkom UNESKO o saradnji i nasleđu na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2019

Predsednik Aleksandar Vučić primio je danas generalnu direktorku Organizacije Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESKO) Odri Azule, sa kojom je razgovarao o mogućnostima za sadržajniju saradnju, kao i zaštiti srpskog nasleđa na Kosovu i Metohiji...Vučić je rekao da Srbija ceni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić sa direktorkom UNESKO o zaštiti srpskog nasleđa na KiM

Izvor: Blic, 13.Sep.2019

Predsednik Aleksandar Vučić primio je danas generalnu direktorku Organizacije Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESKO) Odri Azule, sa kojom je razgovarao o mogućnostima za sadržajniju saradnju, kao i zaštiti srpskog nasleđa na KiM.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.