Važna tema na sastanku Vučića i Azule: Ozbiljan razgovor o TEMI KOJA JE VAŽNA SVAKOM SRBINU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Važna tema na sastanku Vučića i Azule: Ozbiljan razgovor o TEMI KOJA JE VAŽNA SVAKOM SRBINU (FOTO)

Predsednik Vučić je izrazio podršku različitim programima UNESKO u svim oblastima koje ta organizacija pokriva

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas generalnu direktorku Organizacije Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESKO) Odri Azule, sa kojom je razgovarao o mogućnostima za sadržajniju saradnju.

Predsednik Vučić je podržao napore generalne direktorke Azule da sačuva temeljne vrednosti na kojima je zasnovan rad UNESKO, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i da spreči politizaciju te organizacije.

Predsednik Vučić je rekao da Srbija ceni aktivnosti UNESKO u zaštiti ugroženog srpskog istorijskog, kulturnog i verskog nasleđa na KiM, jer je to nasleđe celog sveta.

Predsednik Vučić primio je danas generalnu direktorku Organizacije Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESKO) Odri Azule, sa kojom je razgovarao o mogućnostima za sadržajniju saradnju. Predsednik Vučić je podržao napore generalne direktorke Azule da sačuva temeljne vrednosti na kojima je zasnovan rad UNESKO, kao i da spreči politizaciju te organizacije. Predsednik Vučić je rekao da Srbija ceni aktivnosti UNESKO u zaštiti ugroženog srpskog istorijskog, kulturnog i verskog nasleđa na KiM, jer je to nasleđe celog sveta. #unesco

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Sep 13, 2019 at 2:13am PDT

, a posebno u oblasti obrazovanja.

Dvoje sagovornika su se saglasili da je važno sprečiti negativni uticaj modernih tehnologija na obrazovanje mladih generacija.

Generalna direktorka Azule je rekla da je Srbija, kao član Izvršnog saveta, velika podrška njenim naporima za reformu UNESKO.

BONUS VIDEO: ČOVEKOV ŽIVOTNI VEK RASTE: Južnokorejke najdugovečnije, a Srbi će živeti KRAĆE od Hrvata (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.