Tripić: Opozicija će na izborima u Beogradu pokazati zrelost

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tripić: Opozicija će na izborima u Beogradu pokazati zrelost

Potpredsednica Demokratske stranke (DS) Tamara Tripić izjavila je da veruje da će na predstojećim beogradskim izborima opozicija pokazati zrelost i da će ući u neku vrstu višeslojne saradnje, iako postoje ciljevi oko kojih nisu kompatibilni.

"Jasno je da je većinsko rasploženje građana Beograda za promenu režima", rekla je Tamara Tripić za list "Kurir".

Ona je kazala da opozicija stalno razgovara i da je važno da građanima ponude "više od vezivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << različitih zastava istim kanapom", odnosno da im ponude ideju Beograda i Srbije kao odgovornih državnih aparata koji će raditi za građane, a ne za fotelje.

"Mi smo taoci despota i dužni smo građanima ideju jačanja institucija da više nijedna generacija ne zavisi od karaktera ličnosti prvog čoveka u državi", rekla je potpredsednica DS.

 Istakla je da se tokom dogovora opozicije, koji mogu podrazumevati više nivoa, moraju uvažiti nepremostive razlike koje postoje među njima, kao i nekompatibilni ciljevi i postojanje "opozicije u opoziciji".

"Verujte da će svako na toj listi koga predloži DS biti bolji od svih Vesića i Malih koji vladaju Beogradom. Na beogradske izbore izlazimo sa vizijom kakav Beograd je po meri Beograđana, jer Beograd nisu samo ulice, fontane i betonski blokovi, Beograd čine pre svega ljudi", kazala je Tamara Tripić.

DS promoviše, kako navodi, slobodu različitosti, jer različiti pristupi vode i boljim rešenjima, a ugao gledanja na problem ne mora da podrazumeva žaljenje za različitim ciljevima.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.