Tadić: Slomićemo organizovani kriminal

Izvor: Studio B, 20.Dec.2010, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Slomićemo organizovani kriminal

Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je danas da će Srbija nastaviti borbu protiv organizovanog kriminala, poručivši građanima da se mogu osećati sigurno jer će država pobediti u toj borbi

"Ako nastavimo ovim putem slomićemo organizovani kriminal u Srbiji, doprinećemo njegovom slamanju u regionu jugoistočne Evrope i izgradićemo u narednih nekoliko godina jedan bezbedni ekonomski prostor", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Tadić .

Predsednik Srbije je, na obeležavanju dana Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova, podržao napore njenih pripadnika u borbi protiv organizovanog kriminala i terorizma.

Tadić je istakao i da će Srbija nastaviti da podiže svoje kapacitete za borbu protiv terorizma i organizovanog kriminala i da će na nju u tom smislu moći da računa čitav svet.

Tadić je u bazi SAJ, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem, otkrio spomen ploču poginulim pripadnicima te jedinice.

Osim Tadića i Dačića, proslavi dana SAJ u Batajnici prisustvovali su i premijer Mirko Cvetković, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas,direktor policije Milorad Veljović, direktor BIA Saša Vukadinović, kao i diplomate i javne ličnosti.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Josipović: Ova godina prelomna zbog odnosa sa susedima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2010

ZAGREB -..Iako svi problemi nisu rešeni, odnosi sa susedima daju nadu da će ovaj region biti region mira, rekao je danas hrvatski predsednik Ivo Josipović...Pitanje odnosa Hrvatske i suseda, borba protiv korupcije organizovanog kriminal i društvena pravda u vreme krize bili su teme obraćanja Josipović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tadić: Gradovi u Srbiji sigurniji od onih u regionu (VIDEO)

Izvor: EMportal, 20.Dec.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je danas da su gradovi u Srbiji sigurniji nego gradovi u okruženju i najavio da će Srbija iz obračuna sa organizovanim kriminalom i terorizmom izaći kao pobednik.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.