Tadić: Izbrojaćemo glasove za svakog nevernog Tomu i pet puta! (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Maj.2012, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Izbrojaćemo glasove za svakog nevernog Tomu i pet puta! (VIDEO)

Kandidat za predsednika Srbije Boris Tadić izjavio je danas da niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom preti i naružuje sliku Srbije u svetu, a naprednjacima je poručio da se primire i da će svaki rezultat na izborima biti proveren.

Tadić: Onaj ko bojkotuje izbore - odustaje od izborne trke! (VIDEO)

RZS: Mogućnost greške kod izbornih rezultata ništavna

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />Nikolić: Izbori nezakoniti, SNS od sutra počinje proteste (VIDEO)

"Niko nema pravo da zbog nezadovoljstva izbornim rezultatom naružuje sliku Srbije u svetu. Primirite se, proverićemo svaki rezultat na ovim izborima, jer je to važno za našu zemlju. Idemo dalje kao zemlja, demokratija, građani i različiti narodi ujedinjeni u potrebi za dobrim. Ja od toga neću odustati i zbog toga mi je namera da pobedim na ovim izborima na fer i demokratski način", poručio je Tadić.

Tadić je obraćajujći se građanima u Adi poručio da na srpskoj političkoj sceni ima onih koji izbore žele da naruže pretnjama i ružnim rečima i poručio im:

"Primirite se i vodite računa da ćete sutra morati da računate na poslednice svojih reči i onoga što činite", rekao je Tadić.

Tadić je u obraćanju građanima u Senti pozvao građane Srbije da izađu na izbore 20. maja i svojim glasovima obezbede pobedu politike mira, stabilnosti i jasnog usmerenja ka EU.

"Pozivam vas da 20. maja izađete na izbore i za drugi krug u Vojvodini, jer je to važno da bi mogla da se formira stabilna vlada i pozivam vas da na demokratskim izborima glasate. Izbori su demokratski, izbrojaćemo glasove za svakog nevernog Tomu ako treba i pet puta i posle toga nastavićemo napred", zaključio je Tadić.

(Tanjug)

Foto: Video capture Infobiro
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.