Stefanović i Hlavsova razgovarali o evrointegracijama i migrantskoj krizi

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović i Hlavsova razgovarali o evrointegracijama i migrantskoj krizi

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorkom Republike Češke u Beogradu Ivanom Hlavsovom.

Tema razgovora bila je nastavak dobre saradnje dve zemlje kroz projekte, posebno u oblastima evropskih integracija kao i u rešavanju migrantske krize.

Stefanović se zahvalio na drugoj donaciji koju je Ministarstvo unutrašnjih poslova dobilo od Republike Češke kao i na pomoći u slanju policijskih službenika >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji zajedno rade sa srpskim policajcima na granici sa Bugarskom.

Ambasadorka Hlavsova je rekla da Češka pruža punu podršku evropskim integracijama Srbije i da će se nastaviti sa policijskom saradnjom, naročito u rešavanju migrantske krize, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.