Izvor: Blic, 02.Maj.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Otkazana manifestacija policije zbog protesta SzS

Manifestacija policije, zakazane za period od 3. do 5. maja na platou ispred Skupštine Srbije, i prijavljena pre petnaestak dana u skladu sa zakonom, mora da se otkaže zbog protesta opozicije u Pionirskom parku koji se održava u subotu, 4. maja, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTKAZANA MANIFESTACIJA POLICIJE ZBOG SZS-a!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2019

"Zbog najave mitinga Saveza za Srbiju, nećemo organizovati tu manifestaciju. Želeli smo da pokažemo najširu demokratiju, međutim, oni su najavili taj skup posle nas", rekao je Stefanović...Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da manifestacija policije zakazane...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.