Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić treba da se bavi analizom svog izbornog debakla

Srpska napredna stranka (SNS) osudila je danas kritike koje joj je uputila Demokratska stranka i optužbe za izbornu krađu, uz preporuku lideru demokrta Bojanu Pajtiću da se bavi analizom svog "izbornog debakla".

"Razumemo da lažne demokrate jako boli što je došao kraj njihovom pljačkanju građana Vojvodine, i što ih je SNS ubedljivo porazila u 40 od 45 opština u Vojvodini i odnela apsolutnu pobedu u Skupštini APV, a ovom prilikom ih pozivamo da pokažu bar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << malo dostojanstva i vrate sve narodne pare koje su pokrali", navedeno je u saopštenju.

SNS je u saopštenju upitala Bojana Pajtića, "da li je toliko nervozan jer zna da će ga njegovi prijatelji iz DS-a uskoro smeniti zbog neviđenog izbornog debakla u Vojvodini i celoj Srbiji, ili zbog toga što se plaši krivične odgovornosti za sve pljačke koje je sprovodio u prethodnih 16 godina?".

Pročitajte još:

Demokratska stranka saopštila je danas da ohrabruje ministra policije Nebojšu Stefanovića da istraži sve zloupotrebe koje su pratile izbore, a koji su po oceni Srpske napredne stranke bili najregulariji izbori do sad.

"Neka počne od fantomskih poziva za izbore ljudima koji su prijavljeni na tuđe adrese, neka nastavi sa istim potpisima desetina i stotina birača u biračkim spiskovima iz Kosovske Kamenice, sa menjanim zapisnicima u Novom Brdu. U Leskovcu, pokojnicima koji su glasali, sistemom 'bugarskog voza', brojnim krivičnim prijavama zbog kupovine glasova i neka završi sa zloupotrebama i ‎mahinacijama sa fantomskim prigovorima koji su do RIK-a putovali danima", navodi DS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.