SNS: Nemaju šta da ponude osim mržnje prema Vučiću

Izvor: B92, 25.Maj.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Nemaju šta da ponude osim mržnje prema Vučiću

Beograd -- Srpska napredna stranka se oglasila saopštenjem povodom protesta inicijative “Ne davimo Beograd” zbog rušenja objekata u Savamali.

SNS je navela da je u u pitanju još jedan politički skup, u organizaciji Pajtićeve DS, DSS, Dveri, Radulovićeve i Tadićeve stranke, raznih Veselinovića i Vukadinovića.

“Iz čitave Srbije su uspeli da dovedu jedva 2.000 pristalica, i da skup pokazuje da svi oni zajedno nemaju baš ništa da ponude građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije, osim mržnje prema Aleksandru Vučiću i svemu što predstavlja prosperitet i razvoj Srbije”, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će Srpska napredna stranka uložiti još više napora da od Srbije stvori modernu, ekonomski jaku i stabilnu državu, u koju će dolaziti strani investitori i u kojoj će se otvarati nova radna mesta.

"Nastavićemo da se borimo za državu u kojoj će mladi ostajati, a ne bežati iz zemlje, kao što je ranije bio slučaj, zbog korumpiranih političara, koji ni danas ne znaju ništa osim da lažu i mitinguju", dodaju iz SNS.

Ispred Skupštine grada Beograda danas popodne održan je protest povodom rušenja objekata u Savamali u noći između 24. i 25. aprila, u organizaciniji inicijative "Ne da(vi)mo Beograd".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.