SNAŽNA OLUJA U NEMAČKOJ: Haos u Hamburgu, u Berlinu proglašeno vanredno stanje, očekuje se tornado?!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2022, 09:29

SNAŽNA OLUJA U NEMAČKOJ: Haos u Hamburgu, u Berlinu proglašeno vanredno stanje, očekuje se tornado?!

Oluja Ilenija (Ylenia) pogodila je tokom noći Nemačku, posebno severne i istočne delove, i iza sebe ostavila srušena drveća, uništene krovove kuća... Otkazani su brojni letovi, a železnički saobraćaj je prekinut u nekoliko saveznih država.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika oluja u Njemačkoj, u Berlinu vanredno stanje, moguć i tornado

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2022

Oluja "Ilenija" pogodila je tokom noći Njemačku, posebno sjeverne i istočne dijelove, i iza sebe ostavila srušena drveća, uništene krovove kuća.. Otkazani su brojni letovi, a Deutsche Bahn je prekinuo saobraćaj u nekoliko saveznih država.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Haou u Nemačkoj: Oluja ruši kuće, polave, otkazani letovi

Izvor: B92, 17.Feb.2022

Beograd -- Oluja Ilenija (Ylenia) pogodila je tokom noći Nemačku, posebno severne i istočne delove, i iza sebe ostavila srušena drveća, uništene krovove kuća..Otkazani su brojni letovi, a železnički saobraćaj je prekinut u nekoliko saveznih država...Nemačka meteorološka služba izdala je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.