Radikali spalili zastavu NATO

Izvor: Blic, 13.Jun.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali spalili zastavu NATO

Nekoliko stotina članova i simpatizera Srpske radikalne stranke protestovalo je danas ispred zgrade predsednika Srbije zbog organizovanja konferencije NATO u Beogradu, a policija je sprečila demonstrante da uđu u zgradu i predaju zahtev za smenu Borisa Tadića.

Radikali su pokušali da probiju kordon Žandarmerije, ali su ih policajci, sa opremom za razbijanje demonstracija, sprečili, posle čega su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se pristalice SRS razišle.

Demonstranti su nosili transparente "NATO=zločin" i "Ubica se vraća na mesto zločina", a pre kraja protesta su u parku na Andrićevom vencu zapalili zastavu NATO.

Na protestu, zamenik predsednika SRS Dragan Todorović je pozvao predsednika Tadića da "siđe sa vlasti", a predsednika Demokratske stranke Srbije Vojislava

Koštunicu da potpiše zahtev za smenu Tadića i kabineta Mirka Cvetkovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spalili zastavu NATO kod Predsedništa

Izvor: Mondo, 13.Jun.2011

Oko stotinu članova i pristalica SRS protestovalo je danas u Pionirskom parku zbog skupa NATO u Beogradu. Dok su radikali palili zastavu Alijanse, DSS izveo performans na starom mostu.

Nastavak na Mondo...

Radikali hteli da upadnu u Predsedništvo, DSS na mostovima

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2011

Nekoliko stotina članova i simpatizera Srpske radikalne stranke protestovalo je danas ispred zgrade predsednika Srbije zbog organizovanja konferencije NATO u Beogradu, a policija je sprečila demonstrante da uđu u zgradu i predaju zahtev za smenu Borisa Tadića...Radikali su pokušali da probiju kordon...

Nastavak na Vesti-online.com...

DSS: NATO je domaćin u Srbiji

Izvor: Blic, 13.Jun.2011

Portpatol Demokratske stranke Srbije Petar Petković pozvao je danas predsednika Srbije Borisa Tadića i ministra odbrane Dragana Šutanovca da kažu građanima da li se Srbija, organizovanjem konferencije NATO u Beogradu, "velikim i brzim koracima" približava NATO paktu...Na protestu protiv konferencije...

Nastavak na Blic...

Radikali hteli da upadnu u Predsedništvo, DSS na mostovima

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jun.2011

(Vestionline)Nekoliko stotina članova i simpatizera Srpske radikalne stranke protestovalo je danas ispred zgrade predsednika Srbije zbog organizovanja konferencije NATO u Beogradu, a policija je sprečila demonstrante da uđu u zgradu i predaju zahtev za smenu Borisa Tadića.. . . . Radikali su...

Nastavak na TvojPortal.com...

Radikali palili zastavu, DSS „branio" beogradske mostove

Izvor: Press, 13.Jun.2011

Funkcioneri Srpske radikalne stranke juče su ispred Predsedništva Srbije protestovali zbog održavanja vojne konferencije i pozvali predsednika Borisa Tadića da podnese ostavku.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.