Putin garantovao Vučiću: Migovi u Srbiju stižu do sredine jula

Izvor: BKTV News, 09.Jun.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin garantovao Vučiću: Migovi u Srbiju stižu do sredine jula

Vladimir Putin, ruski predsednik, u razgovoru s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem garantovao je da da će šest "migova 29", za potrebe Vojske Srbije stići najkasnije do sredine jula, pišu "Večernje novosti".

Kako navodi list na svom sajtu, ovo je najznačajniji detalj iz razgovora dvojice državnika na marginama ekonomskog skupa u Kazahstanu.

Putin i Vučić su u srdačnom razgovoru razmatrali i političku situaciju na Zapadnom Balkanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Ruskog predsednika je zanimalo i kako Vučić vidi odnose u regionu i narastajuće pretnje albanskog ekstremizma, navode "Novosti".

Vučić je u Astani, kao specijalni gost predsednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva, bio na otvaranju izložbe "Ekspo 2017", gde su se okupili mnogobrojni svetski lideri.

Osim Putina, stigli su i kineski predsednik Si Đinping, indijski, luksemburški, pakistanski premijer i drugi šefovi država ili vlada. Za njih je organizovana i svečana večera.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Vojska Srbije

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Putin Vučiću: Stižu "MIG-ovi" do sredine jula

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2017

ASTANA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin lično je danas garantovao predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će šest "migova 29", za potrebe Vojske Srbije stići najkasnije do sredine jula...Kako navodi list "Večernje novosti" na svom sajtu, ovo je najznačajniji detalj iz razgovora dvojice državnika...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.