Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin Vučiću: Stižu "MIG-ovi" do sredine jula

ASTANA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin lično je danas garantovao predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će šest "migova 29", za potrebe Vojske Srbije stići najkasnije do sredine jula.

Kako navodi list "Večernje novosti" na svom sajtu, ovo je najznačajniji detalj iz razgovora dvojice državnika na marginama ekonomskog skupa u Kazahstanu.

Putin i Vučić su u srdačnom razgovoru razmatrali i političku situaciju na Zapadnom Balkanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Ruskog predsjednika je zanimalo i kako Vučić vidi odnose u regionu i narastajuće prijetnje albanskog ekstremizma.

Vučić je u Astani, kao specijalni gost predsjednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva, bio na otvaranju izložbe "Ekspo 2017", gdje su se okupili mnogobrojni svjetski lideri.

Osim Putina, stigli su i kineski predsjednik Si Đinping, indijski, luksemburški, pakistanski premijer i drugi šefovi država ili vlada. Za njih je organizovana i svečana večera.

(Večernje novosti); Foto: Tanjug
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.