Putin potvrdio Vučiću: Migovi stižu u Srbiju!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jun.2017, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin potvrdio Vučiću: Migovi stižu u Srbiju!

Ruski predsednik Vladimir Putin je predsedniku Aleksandru Vučiću "lično garantovao skoru isporuku aviona tipa MiG-29", saznaju "Večernje novosti".

Putin je na skupu u Kazahstanu Vučiću rekao da će ruski avioni biti na raspolaganju Vojsci Srbije najkasnije do sredine jula, pošto je prethodni datum isporuke bio prolongiran.

– Ovo je najznačajniji detalj iz razgovora dvojice državnika na marginama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ekonomskog skupa u Kazahstanu. Prema našim informacijama, Putin i Vučić su u srdačnom razgovoru razmatrali i političku situaciju na Zapadnom Balkanu. Ruskog predsednika je zanimalo i kako Vučić vidi odnose u regionu i narastajuće pretnje albanskog ekstremizma  – navodi beogradski list.

Vučić je u Astani, kao specijalni gost predsednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva, bio na otvaranju izložbe "Ekspo 2017", gde su se okupili mnogobrojni svetski lideri.

Za sve šefove država ili vlada je organizovana i svečana večera.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin ponovio Vučiću: Stižu "migovi"

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2017

Na marginama ekonomskog skupa u Kazahstanu, Vučić razgovarao sa prvim čovekom Rusije. Isporuka letelica najkasnije do sredine jula. Razgovori o ulaganjima u namensku industriju, "Petrohemiju", banje.. PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin lično je danas garantovao šefu naše države...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.