Predavanje Vučića na LSE u Londonu: Organizatori zbunjeni pokušajem da se prekine obraćanje premijera studentima

Izvor: BKTV News, 28.Okt.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje Vučića na LSE u Londonu: Organizatori zbunjeni pokušajem da se prekine obraćanje premijera studentima

Razgovor premijera Srbije Aleksandra Vučića sa studentima LSE (Londonske škole za ekonomiju), gde je govorio o budućnosti Zapadnog Balkana, kao i o odnosima Srbije sa Rusijom i EU, prekinuo je nekadašnji član obezbeđenja premijera Zorana Đinđića, Nikola Sandulović.

U krugu postavljanja pitanja, on se javio za reč i predstavio kao predsednik Republikanske partije u Srbiji i nekadašnji savetnik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Zorana Đinđića.
Sandulović je počeo izlaganje za engleskom, a potom prešao na srpski jezik, govoreći da su izbori u Srbiji neregularni, uz navode da mu je Vučić slao ljude na kuću da mu prete zbog političkog angažmana.
Tom prilikom je rekao da poseduje dokazni materijal, pokazujući disk, na šta je Vučić rekao okupljenima da ne želi da polemiše sa Sandulovićem jer “svi u Srbiji znaju ko je on“.
Predsednik Vlade Srbije je održao predavanje na Londonskoj školi ekonomije, gde je govorio o budućnosti Zapadnog Balkana, kao i o odnosima Srbije sa Rusijom i Evropskom unijom.
Izvor: B92.net
The post Predavanje Vučića na LSE u Londonu: Organizatori zbunjeni pokušajem da se prekine obraćanje premijera studentima appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.