Panić od Obame traži jednak tretman Beograda i Prištine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2012, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panić od Obame traži jednak tretman Beograda i Prištine

VAŠINGTON -

Bivši jugoslovenski premijer Milan Panić razgovarao je sa predsednikom SAD Barakom Obamom i od njega zatražio da u Vašingtonu bude obezbeđen jednak tretman za argumente obe strane u dijalogu Beograda i Prištine, javio je list Danas.

"Obama je izrazio jasnu nameru da se naš dijalog nastavi", naveo je Panić posle sastanka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa predsednikom SAD, rečeno je Danasu u Panićevoj beogradskoj kancelariji.

Panić je tokom razgovora izneo i stav da bi Srbija i Kosovo po ubrzanoj proceduri trebalo da budu primljeni u EU.

Obama i Panić su razgovarali posle sastanka koji je predsednik SAD održao u Kaliforniji sa uticajnim ličnostima na početku njegove izborne kampanje.

"U kraćoj, ali odvojenoj razmeni mišljenja, Obama je ispoljio interesovanje posebno za Panićeva gledišta koja su se ticala stabilizacije prilika na Balkanu i s tim u vezi na Kosovu", piše Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.