Nisu potrebni izbori, biće ih ako opozicija bude tražila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisu potrebni izbori, biće ih ako opozicija bude tražila"

Funkcionerka SPS i ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacinu politiku Slavica Đukić Dejanović kaže da nisu potrebni vanredni parlamentarni izbori u ovom momentu, ali da će ih biti ako opozicija to bude tražila.

"Nemam dilemu da će izbori koji treba da budu - beogradski izbori, biti krajem februara, početkom marta i nemam dilemu da nisu potrebni parlamentarni izbori, ali ako ih opozicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bude tražila dobiće ih", rekla je Dejanović gostujući na RTS.

Ona smatra da Vlada Srbije radi "korektno, timski i da nema razmirica".

"Ne znam šta bi se to moglo događati iza kulisa jer sam na svim sednicama Vlade, prisutna sam u svim telima. Mislim da vlada radi korektno svoj posao", zaključila je ona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić Dejanović: Beogradski izbori u februaru ili martu

Izvor: N1 televizija, 05.Nov.2017

Ministarka bez portfelja u Vladi Srbije zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović izjavila je da nema dilemu da nisu potrebni parlamentarni izbori, ali da će ih opozicija, ako bude tražila, dobiti...Ona je za RTS rekla da očekuje da će beogradski izbori verovatno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.