Najava vanrednog stanja u Ukrajini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2014, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava vanrednog stanja u Ukrajini

Ukrajinski antivladini demonstranti su danas napustili zgradu Ministarstva pravosuđa koju su prethodno okupirali, nakon što ih je ministarka Olena Lukaš jutros upozorila da će, ukoliko ne odu, ona zatražiti uvođenje vanrednog stanja, dok je ukrajinski MUP saopštio da je jedan 55-godišnji muškarac danas pronađen mrtav unutar metalnog okvira velike božićne jelke u glavnom kampu demonstranata na centralnom glavnom Trgu nezavisnosti u Kijevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka pravosuđa zapretila uvođenjem vanrednog stanja

Izvor: Blic, 27.Jan.2014

Ukrajinska ministarka pravosuđa Olena Lukaš upozorila je antivladine demonstrante koji su okupirali njeno ministarstvo da će zatražiti uvođenje vanrednog stanja ako ne odu...Lukaš će, kako je rekla, uvođenje vanrednog stanja da zatraži od Nacionalnog saveta za bezbednost i odbranu ako demonstranti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.