Na sastanku bezbednjaka ZND u Moskvi na primeru Srbije analizirane metode mešanja SAD u poslove stranih zemalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sastanku bezbednjaka ZND u Moskvi "na primeru Srbije analizirane metode mešanja SAD u poslove stranih zemalja"

Sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev razgovarao je sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem o bezbednosnim pitanjima i situaciji na Balkanu, prenosi pres-služba Saveta bezbednosti.

"Nikolaj Patrušev i Nebojša Stefanović razgovarali su o rusko-srpskoj saradnji u oblasti bezbednosti, kao i o ukupnoj situaciji na Balkanskom poluostrvu", navodi se u saopštenju.

Stefanović je učestvovao kao gost na sastanku sekretara Saveta bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zemalja Zajednice Nezavisnih Država (ZND), koji je održan u sredu u Moskvi.

Na sastanku su, između ostalog,"na primeru Srbije i drugih balkanskih zemalja analizirane metode mešanja SAD u unutrašnje poslove stranih zemalja", navodi se u saopštenju pres-službe Saveta bezbednosti Rusije, prenosi "Sputnjik".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.