KOŠTUNICA: SRBIJA I RS DA NE ULAZE U NATO

Izvor: Kurir, 24.Mar.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠTUNICA: SRBIJA I RS DA NE ULAZE U NATO

Lider DSS je naveo da politički neutralna Srbija na najbolji način može da brani svoje interese

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica pozvao je građane da zajedno grade Srbiju kao politički i vojno neutralnu zemlju, koja čuva svoj Ustav i državu i poručio da je u najboljem interesu da Srbija i Republika Srpska ne uđu u NATO.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />"Pravi je trenutak da Srbija, pored vojne, proglasi i političku neutralnost", rekao je Koštunica na predizbornoj konvenciji DSS-a pod nazivom "Za Srbiju, znaš zašto" u beogradskoj Hali sportova.

Koštunica je naveo da politički neutralna Srbija na najbolji način može da brani svoje interese i da Srbiji nije potreban staratelj iz Brisela da je podučava na koji način će razvijati odnose na Balkanu.

On je rekao da nasilje nad Srbijom, koje je počelo "bezumnom agresijom NATO" na današnji dan 1999. godine, nije završeno, već se i danas nastavlja i poručio da je Evropska unija prevršila svaku meru u ucenama i pritiscima na Srbiju.

"Naš odgovor na nasilje je da je Kosovo sastavni i neotuđivi deo Srbije i da ne može biti drugačije ako se držimo ljudskih i božijih zakona", rekao je Koštunica.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koštunica: Za politički i vojno neutralnu Srbiju

Izvor: Večernje novosti, 24.Mar.2012

Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica pozvao je građane da glasaju za tu stranku i da zajedno grade politički i vojno neutralnu Srbiju

Nastavak na Večernje novosti...

Srbija i Republika Srpska da ne ulaze u NATO

Izvor: NaDlanu.com, 24.Mar.2012

BEOGRAD, 24. marta 2012. (Beta) - Predsednik Demokratske stranke Srbije (D S S) Vojislav Koštunica pozvao je u subotu gradjane da zajedno grade Srbiju kao politički i vojno neutralnu zemlju, koja čuva svoj Ustav i državu i poručio da je u najboljem interesu da Srbija i Republika Srpska ne udju u...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.