Gašić: Ne osećam nikakvu odgovornost za pad helikoptera

Izvor: Blic, 15.Apr.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Ne osećam nikakvu odgovornost za pad helikoptera

Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas u Moskvi da ne oseća odgovornost za pad helikoptera, kao i da bi, da može, sve ponovo uradio, preneo je B92.

Gašić je rekao da je na Tužilaštvu da odluči kada će se pojaviti celi izveštaji komisija koje su se bavile uzrocima pada vojnog helikoptera kada je stradalo sedmoro osoba.

On je takođe istakao da nije u sukobu s načelnikom Generalštaba Ljubišom Dikovićem.

Gašić se takođe osvrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na prethodnu srpsku vladu, koju je optužio da je htela ciljano da uništi vazduhoplovstvo, kao i da su savetnici nadležnih bili “balerine“, piše B92.

Ministar je u Moskvi razgovarao s ruskim kolegom Sergejom Šojguom, uoči Međunarodne konferencije o bezbednosti koja se održava u četvrtak i petak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.