Đorđević: Želja za unapređenjem odnosa Srbije i Kube

Izvor: Blic, 06.Sep.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Želja za unapređenjem odnosa Srbije i Kube

Postoji želja sa daljim unapređenjem saradnje Srbije i Kube u oblastima koje su u nadležnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, izjavio je danas resorni ministar Zoran Đorđević nakon sastanka sa ambasadorkom Kube Adel Majrom Ruiz Garsijom.

Đorđević se tokom razgovora sa ambasadorkom Kube osvrnuo na tradicionalne prijateljske odnose dve zemlje koji traju više od 70 godina i tom prilikom zahvalio je toj zemlji na doprinosu očuvanja teritorijalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << integriteta i suvereniteta Republike Srbije, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ambasadorka Ruiz Garsija istakla je da je politički dijalog na najvišem nivou i izrazila želju za jačanjem bilateralne saradnje, kao i saradnje u svim oblastima koje su u nadležnosti Ministarstv.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa Kubom prijatelji 70 god, saradnja još jača

Izvor: B92, 06.Sep.2017

Beograd -- Ministar za rad Zoran Đorđević razgovarao je s kubanskom ambasadorkom Adel Majrom Ruiz Garsijom o unapređenju saradnje..."Djorđević se tokom razgovora osvrnuo na tradicionalne prijateljske odnose dve zemlje koji traju više od 70 godina i zahvalio je Kubi na doprinosu očuvanju teritorijalnog...

Nastavak na B92...

Đorđević: Želja za unapređenjem odnosa Srbije i Kube

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2017

Postoji želja sa daljim unapređenjem saradnje Srbije i Kube u oblastima koje su u nadležnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, izjavio je danas resorni ministar Zoran Đorđević nakon sastanka sa ambasadorkom Kube Adel Majrom Ruiz Garsijom...Đorđević se tokom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.