Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Sep.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar za rad sa kubanskom ambasadorkom o jačanju saradnje

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je danas s kubanskom ambasadorkom Adel Majrom Ruiz Garsijom o prijateljskim, bilateralnim odnosima i unapređenju saradnje, saopštilo je to ministarstvo.

"Đorđević se tokom razgovora osvrnuo na tradicionalne prijateljske odnose dve zemlje koji traju više od 70 godina i zahvalio je Kubi na doprinosu očuvanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije", navodi se u saopštenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Kubanska ambasadorka je istakla da je politički dijalog dve zemlje na najvišem nivou i izrazila želju za jačanjem bilateralne saradnje, kao i saradnje u svim oblastima koje su u nadležnosti tog ministarstva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Đorđević i kineski ambasador u Železari u Smederevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2017, 13:21

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, prvi put od kada je na toj funkciji, posetio je danas železaru HBIZ grupu Srbija" u Smederevu, gde je razgovarao sa rukovodstvom i preneo da čelnici kompanije nameravaju da nastave sa investicijama...Rukovodstvo kompanije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.