Deo opozicije predao zahtev Skupštini Srbije za prisustvo OEBS na izborima

Izvor: Blic, 15.Nov.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo opozicije predao zahtev Skupštini Srbije za prisustvo OEBS na izborima

Narodna stranka danas je, zajednički sa, kako se navodi, "svim autentičnim opozicionim organizacijama", predsednici Narodne skupštine Maji Gojković predala zvanični zahtev da se pozove puna posmatračka misija OEBS-a na predstojeće beogradske i eventualne parlamentarne izbore.

Kako je saopšteno iz Narodne stranke, zahtev je podneo potpredsednik te stranke Nikola Jovanović, koji je tom prilikom rekao da je ta stranka anagažovana na dva fronta.

- Prvi je da građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponudimo jasan program kako da se izvučemo iz ekonomskog i civilizacijskog bezdana u kome smo se našli. Drugi je da obezbedimo minimum fer i poštenih izbornih uslova, kako se narodna volje ne bi krivotvorila. Jedno bez drugog ne ide” - rekao je Jovanović.

Zahtevom se, kako je naveo, od vlasti traži da omogući dolazak pune delegacije OEBS-a već prvog dana od raspisivanja izbora.

Narodna stranka smatra da je nesmetan rad ove posmatračke misije jedan od preduslova regularnosti izbora, naveo je Jovanović.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodna stranka: Čim se raspišu izbori da dodje puna misija OEBS

Izvor: Beta, 15.Nov.2017

Zvaničan zahtev da se pozove puna posmatračka misija OEBS-a na predstojeće beogradske i eventualne parlamentarne izbore u Srbiji, danas je Narodna stranka, zajedno s deset drugih opozicionih partija i pokreta, predala predsednici Skupštini Srbije Maji Gojković.Kako se navodi u saopštenju, u ime...

Nastavak na Beta...

Predat zahtev Skupštini za prisustvo OEBS-a na izborima 

Izvor: RTS, 15.Nov.2017

Pokret slobodnih građana predao je predsednici Narodne skupštine Maji Gojović zajedinički zahtev 10 opozicionih stranaka kojim traže da se pozove puna posmatačka misija OEBS-a na predstojeće beogradske i eventualne parlamentarne izbore.   ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.