Daut Haradinaj: Nismo protiv sporazuma, ali imamo primedbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2020, 22:50

Daut Haradinaj: Nismo protiv sporazuma, ali imamo primedbi

Šef poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova Daut Haradinaj izjavio je večeras da ta stanka nije protiv sporazuma iz Vašingtona, ali da ima primedbe na pregovore i tačku 10 (o priznavanju tzv. Kosova) koja je uklonjena iz sporazuma.

Haradinaj je na prištinskoj televiziji T7 istakao da sporazum nije iznenađenje.

"Sama izjava (američkog izaslanika Ričarda) Grenela o određenim ljudima na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kosovu koji ne daju ideje, već samo kritikuju, pokazuje da je o ovom sporazumu već bilo reči. Naša delegacija dozvolila je uklanjanje tačke 10 o uzajamnom priznavanju", rekao je Haradinaj.

On je ocenio i da su odnosi unutar vladajuće koalicije u Prištini stabilni, prenelo je Kosovo onlajn.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Daut Haradinaj: Nismo protiv sporazuma, ali imamo primjedbe

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2020

Šef poslaničke grupe Alijanse za budućnost Kosova Daut Haradinaj izjavio je večeras da ta stanka nije protiv sporazuma Beograda i Prištine iz Vašingtona, ali da ima primjedbe na pregovore i tačku 10 (o priznavanju samoproglašenog Kosova) koja je uklonjena iz sporazuma.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.