Izvor: S media, 06.Apr.2013, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić 10. aprila sa Putinom

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić razgovaraće 10. aprila u Moskvi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i premijerom Dmitrijem Medvedevom, najavljeno je danas u glavnom gradu Rusije.

Pres služba ruske vlade saopštila je da premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova dolazi u poseti Rusiji na poziv ruskog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << premijera, od 9. do 11. aprila, preneo je Itar-Tas s.

„Medvedev i Dačić razmotriće ključna pitanja bilateralne saradnje u trgovinsko-ekonomskoj, energetskoj, investicionoj, humanitarnoj, kulturnoj i drugim oblastima“, navodi se u saopštenju i dodaje da će po završetku razgovora „biti potpisano nekoliko sporazuma i dokumenata“ između vlada, ministarstava ili službi.

(Tanjug)

Foto: Beta, AP Photo/RIA-Novosti, Alexei Druzhinin, Presidential Preš Service
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić kod Putina i Medvedeva

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2013

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić boraviće od 9. do 11. aprila u Moskvi, gde će se sastati sa predsednikom i premijerom Rusije Vladimirom Putinom i Dmitrijem Medvedovim, saopštila je danas pres služba ruske vlade.Medvedev i Dačić će razgovarati o ključnim pitanjima bilateralne saradnje u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.