Čepurin: Sastanak Dačića i Lavrova 17. aprila u Moskvi

Izvor: Večernje novosti, 15.Apr.2019, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin: Sastanak Dačića i Lavrova 17. aprila u Moskvi

Ministri spoljnih poslova Srbije i Rusije, Ivica Dačić i Sergej Lavrov, sastaće se 17. aprila u Moskvi Ministri spoljnih poslova Srbije i Rusije, Ivica Dačić i Sergej Lavrov, sastaće se 17. aprila u Moskvi, najavio je danas ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin. "Poverljivi kontakti između >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << spoljnopolitičkih nadleštava su postali redovni", konstatovao je Čepurin na svom nalogu na Tviteru. On je dodao da Dačić i Lavrov "dopunjavaju intenzivan i prijateljski dijalog na najvišem nivou - između predsednika Vladimira Putina i Aleksandra Vučića".PROČITAJTE JOŠ - DAČIĆ I LAVROV: Produktivan razvoj rusko-srpskih odnosa; Podrška Rusije dijalogu Beograda i Prištine uz poštovanje rezolucije 1244 "Interesi Rusije i Srbije su veoma bliski, a saradnja je u interesu obe zemlje", poručio je Čepurin.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Ambasador Rusije,   Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"POVERLJIVI KONTAKTI POSTALI SU REDOVNI" Da li je ovaj tvit ambsadora Čepurina novi dokaz koliko se SRBIJA SAPLIĆE O RUSIJU

Izvor: Blic, 16.Apr.2019, 10:39

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je na Tviteru sastanak srpskog šefa diplomatije Ivice Dačića sa njegovim ruskim kolegom Sergejem Lavrovim.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.