Izvor: Danas, 18.Mar.2024, 15:24

Advokati Ninić i Rajić: Kolega Čedomir Kokanović sa ročišta hitno prevezen na pregled u KCV

Advokat Ivan Ninić saopštio je na društvenoj mreži X (bivši Tviter) da je advokat Čedomir Kokanović, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio dva dela na štetu predsednika Advokatske komore Vojvodine Vladimira Beljanskog, u teškom zdravstvenom stanju prebačen iz zatvora u Osnovni sud u Novom Sadu, a potom, brzom intervencijom sudije, pozvana je hitna pomoć i izvršen je pregled u sudnici, te prevezen na pregled u Klinički centar Vojvodine.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ninić: Čedomir Kokanović u teškom stanju, iz suda prebačen u KCV

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2024

Advokat Ivan Ninić izjavio je da je njegov kolega Čedomir Kokanović, koji se nalazi u pritvoru, na ročište sproveden u teškom zdravstvenom stanju i da je posle intervencije sudije hitno prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.