Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024, 16:00

Uhapšeni advokat Kokanović iz suda u Novom Sadu hitno prebačen u KCV, na ročište doveden u lošem zdravstvenom stanju

Advokat Čedomir Kokanović danas je doveden u Osnovni sud u Novom Sadu gde mu se sudi za uvrede, ali je zbog teškog zdravstvenog stanja hitno prebačen u Klinički centar “Vojvodina”, saopštio je njegov advokat Ivan Ninić.
Kokanović je, kako navodi njegov branilac na društvenoj mreži X (bivši tviter) doveden u sud u teškom stanju, sa rukama vezanim lisicama na leđima.
Čedomiru Kokanoviću sudi se za uvredu, prenosi Nova.rs.
Danas je u teškom zdravstvenom stanju, sa lisicama iz leđa, na ročište (zbog KD uvreda, na Viberu) iz zatvora u Osnovni sud N. Sadu sproveden kolega @CKokanovic Brzom intervencijom sudije, pozvana je hitna pomoć, obavljen je pregled u sudnici i hitno je prevežen na pregled u KCV...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.