Uprava Lestera povukla neobičan potez: Navijači, dođite na pivo!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Lestera povukla neobičan potez: Navijači, dođite na pivo!

„Želimo da kažemo hvala našim navijačima za neverovatnu podršku tokom sezone. Oni su bili ključni za ekipu da se obezbedi još jedna sezonu u eliti“, rekao je predsednik kluba Aijavat Srivadanapraba

Kada ste negde poslednji put čuli/pročitali da je neki klub odlučio da časti navijače pivom? Sigurno niste odavno, a možda i nikad... E taj potez je povukla uprava Lestera. Lisice su odlučile da pozovu navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na poslednji meč u sezoni protiv Kvins Park Rendžersa i časte ih sa „sokom od ječma“ u znak zahvalnosti što su sve vreme bili uz njih dok su se borili za opstanak u Premijer ligi.

„Želimo da kažemo hvala našim navijačima za neverovatnu podršku tokom sezone. Oni su bili ključni za ekipu da se obezbedi još jedna sezonu u eliti“, rekao je predsednik kluba Aijavat Srivadanapraba.

Navijači koji dođu na Kin Pauer stadion dobiće vaučer koji mogu da zemen za pivo ili za flašu vode. Pre toga, naravno, moraće da kupe kartu koja iznosi 27,50 funti, što je najniža cena od svih premijerligaša. Gostujući navijači, koji su se možda u prvi mah obradovali, brzo su se razočarali jer ova ponuda za njih ne važi.

Inače, Lester je nedavno povukao još jedan popularan potez čime je pokazao da brine o svojim fanovima. Prošle nedelje je obezbedio doručak za 3.000 navijača koji su ih bodrili na gostovanju protiv Sanderlenda.

Brz put do srca navijača definitivno vodi preko stomaka...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

JEDINSTVENA ZAHVALNICA: Za domaće navijače pivo, za gostujuće ništa

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015

Pristalice Lestera će uz kupljenu ulaznicu sa meč sa Kvins Park Rendžersom dobiti vaučer za piće..Fudbalski klub Lester povukao je neverovatan potez. Pozvao je navijače na pivo!..I dok širom sveta traje borba za izbacivanje alkohola sa stadiona, "lisice" su odlučile da časte navijače. Lester...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.