JEDINSTVENA ZAHVALNICA: Za domaće navijače pivo, za gostujuće ništa

Izvor: Kurir, 22.Maj.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDINSTVENA ZAHVALNICA: Za domaće navijače pivo, za gostujuće ništa

Pristalice Lestera će uz kupljenu ulaznicu sa meč sa Kvins Park Rendžersom dobiti vaučer za piće

Fudbalski klub Lester povukao je neverovatan potez. Pozvao je navijače na pivo!

I dok širom sveta traje borba za izbacivanje alkohola sa stadiona, "lisice" su odlučile da časte navijače. Lester u nedelju u poslednjem kolu Premijer lige dočekuje Kvins Park Rendžers.

"Na taj način ćemo se zahvaliti navijačima za sjajnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << podršku koju su nam pružali tokom cele sezone. Oni su bili ključna karika našeg uspeha",  stoji u saopštenju kluba, a pod uspehom se podrazumeva izboren opstanak u ligi.

Fanovi "lisica" će, uz ulaznicu koju moraju da kupe, dobiti vaučer za pivo (ili vodu). Inače, cena karata na stadionu "King pauer" je najniža u Premijer ligi - 27,50 funti.

Navijači Kvins Park Rendžersa su se uzalud nadali, jer pivo je rezervisano samo za domaće pristalice.

Lester je trenutno na 14. mestu, četiri boda iznad zone ispadanja, dok se KPR već oprostio od Premijer lige.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Lisice" časte navijače besplatnim pivom!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2015

Lester je rešio da se oduži navijačima za veliku podršku...Fudbaleri Lester Sitija su osigurali opstanak u društvu najboljih, a u poslednjem meču su rešili da časte svoje navijače!..Malo je situacija da navijači nešto dobiju besplatno od svojih klubova, ali jedna takva će se desiti u meču...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.