Ko je BeerKan? Upoznajte gospodina među ljubiteljima piva

Izvor: Tracara.com, 19.Jul.2018, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je BeerKan? Upoznajte gospodina među ljubiteljima piva

U vreme letnje sezone svi trazimo različite načine da se rashladimo i osvežimo. Jedan od lepših, a uvek lako dostupnih je HLADNO PIVO. Još kada je reč o KRAFT pivima, uživanje je potpuno. Zašto kraft pivo? Ukus zanatskih kraft piva ne donosi gaziranost već prirodnu fermentaciju, punoću ukusa i obilje zdravih elemenata, oseća se prirodna gorčina hmelja, a prijatnost se povećava pri svakom novom gutljaju. Beer Kan nastao je iz želje da svim ljubiteljima piva omogući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << naprave svoju kombinaciju različitih piva, ukusa i proizvođača, tačnije da na jednom mestu pronađu asortiman kraft piva iz Srbije. Zahvaljujući ovoj online prodavnici, više ne morate ići u više različitih prodavnica kako bi napravili pravu kombinaciju za sebe, svoje društvo ili lepšu polovinu. Dovoljno je samo nekoliko klikova na BeerKan i vaše omiljeno piće je već na putu ka vama. Ukoliko živite na teritoriji Beograda, zagarantovan rok dostave je 2h. Tvorci sajta Bojan Krstić i Marko Subotić BeerKan je gospodin među ljubiteljima piva. On je uspešan, poslovno orijentisan i džentlmenski nastrojen. Tokom dana užurban, fokusiran i tačan, a predveče kad konačno nađe vreme samo za sebe, pokazuje sve svoje osobine, boje, ukuse, gorčine, stilove i bira najbolje – KRAFT PIVA. U zavisnosti od društva i raspoloženja odabraće najbolju kombinaciju jačine i ukusa. Da li si i ti BeerKan? Poseti BeerKan sajt i poruči svoju turu!
Pogledaj vesti o: Pivo,   Hladno pivo

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko i Bojan pokrenuli su sajt za ljubitelje drugačijih vrsta piva

Izvor: Savršena.com, 19.Jul.2018

Za Marka Subotića i Bojana Krstića moglo bi da se kaže da su istinski ljubitelji piva. Ljubav prema ovom piću spojila ih je neposredno pred letnju sezonu: istraživanja, isprobavanja rodila su ideju koja je evoluirala u projekat BeerKan.. BeerKan.rs jedinstven je sajt – za sada je jedini u Srbiji...

Nastavak na Savršena.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.