Zbog nastupa Lene Stamenković u Pinkovim zvezdicama žiri zanemeo! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog nastupa Lene Stamenković u Pinkovim zvezdicama žiri zanemeo! VIDEO

Nastup Lene Stamenković u večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice, uspeo je da petočlani žiri bukvalno ostavi bez teksta.

U večerašnjoj emisiji Pinkove zvezdice, poslednja grupa bila je jedna od najjačih, a Lena Stamenković svojim nastupom, izazvala je posebne emocije kod žirija. Lena je kao i do sada bila na visini zadatka i svojim nastupom raspametila žiri: "Nismo ovoliko očekivali. Lena je specifična devojčica", preimetila je Leontina. "Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kao njen prvi nastup, u rangu oduševljena", rekla je Jelena. Složila se Leontina. "Potpuno sam zanemela, onako iskreno, šta je sve pružila, kojom bojom glasa, kojom tehnikom, čudesno", oduševljena je bila Leontina.

"Za razliku od Jovana koji se pripremi za pobedu, Lena je rođena spremna. Kao da ništa nije probala, kao da se sada probudila, bez ikakvog predumišljaja, kao da ništa nije probala. Neverovatno je koliko imaš tu intuitivnu umetničku snagu. Moj utisak je da je ovo sve tebi toliko lako, da ti sve ide od ruke, da je toliko sve fascinantno", hvalio ju je Hari. "Zapravo si imala toliku moć da me zakucaš za stolicu u jednom trenutku. Fantastična si. ovo je bilo genijalno. Ti nisi normalna, odakle ti ideja", našalio se Milan. "Šta da ti kažem, ja sam bukvalno frapirana. Potpuno si me naježila od glave do pete i to je trajalo sigurno 20 sekundi, a to je uspeh", priznala je Jelena.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.