VELIKO FINALE “PINKOVIH ZVEZDICA” Najmlađi daju sve od sebe, Nika probila led i napravila spektakl

Izvor: 011vodič.com, 21.Jun.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO FINALE “PINKOVIH ZVEZDICA” Najmlađi daju sve od sebe, Nika probila led i napravila spektakl

Foto: screenshot

Počelo je veliko finale “Pinkovih zvezdica”, a najmlađi takmičari su već oduševili žiri ali i publiku.
Foto: screenshot
Nika Purić Nika Purić je nastupila prva i priredila pravi spektakl na sceni gde je sa njom bio ceo anasambl u narodnoj nošnji – svi su joj pomogli da njen nastup izgleda još lepše, bogatije i spektakularnije, a tu je bio i neizbežni Duško.
– Ja sam uživala, stvarno i od prve emisije sam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pričala da mi ona donese šou i donese mi veselje, tako je bilo i večeras. Šta je sa Duškom, on se izgleda malo zaljubiška? Tako treba, dominantne devojčice i stidljivi dečaci – rekla je Nataša Bekvalac kroz osmeh.
Foto: screenshot
Žarko Pribaković Žarko Pribaković se predstavio numerom “Bailando” koju u originalu izvodi latino zavodnik Enrike Iglesijas.
– Izuzetno sam bila zabavljena, to mi je baš drago . Ove dve plesačice su ti mnogo pomogle, vidim da si naučio te osnovne korake salse. Ali što moj muž kaže “Malo igraš ko stalak za infuziju” . Ali nema veze, jako je lepo to videti, ove dve devojke su bile fantastične, ti si bio fantastičan i želim ti mnogo sreće – rekla je Goca, a usledile su pohvale i ostalih članova.
Foto: screenshot
Sergej Pajić Treći po redu nastupao je Sergej Pajić, koji je zapevao pesmu “Klinka”. Imao je mali peh sa tekstom, a žiri mu je poručio da je bio fenomenalan, te da nastavi da se osmehuje, da se ne obeshrabruje.



Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.