Potresna priča Pinkove zvezdice iz koje svi možemo mnogo da naučimo

Izvor: Story, 04.Jun.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna priča Pinkove zvezdice iz koje svi možemo mnogo da naučimo

Talentovani dečak Mateja Vukašinović zvezda je takmičenja Pinkove zvedzice. Njegova priča o preživljavanju razvoda roditelja i slavi veoma je poučna.

Foto: Printskin Jutjub

Za kratko vreme ovaj talentovani tinejdžer osvojio je publiku neverovatnim talentom koji je pokazao još u najranijem detinjstvu.  Mateja je za sada miljenik tinejdžerki, koje ga podržavaju, ali isto tako ima i onih koji na društvenim mrežama pozivaju na linč ovog mladog dečaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

U kratkom video intervjuu Mateja je otkrio kroz šta je sve prolazio u detinjstvu, kao i kako sada s osmehom posmatra sve probleme.

- Roditelji su mi se razveli, nisam znao kako da reagujem. Za to sam saznao kad sam se posvađao sa mlađim bratom. Bili smo na času engleskog, i on mi je tada rekao da će roditelji da se razvedu. Shvatio sam to kao šalu, mislio sam da hoće da me zeza. Krenuo sam da se gušim. To su bili simptomi toga što sam sve čuvao u sebi. Na mestu gde ima puno ljudi bivao sam uplašen, zbunjen. Jednom su se baš žestoko posvađali dok sam bio u stanu. Uleteo sam u sobu i stavio orman na vrata. Nisam hteo ni jedno ni drugo da pogledam u oči. - rekao je Mateja.

Ipak, sada pozitivno gleda na to i savetuje ostaloj deci kako da prebrode razvod roditelja, kao i kako da pronađu pozitivnu stranu ma kako im to teško gledalo.

Iako je već imao trenutak slave pre pet godina, mlada zvedza priznaje da je tada bio veoma uobražen kada je pobedio na takmičenju Medela Čarolija. Drugari mu se više nisu javljali i bio je veoma usamljen jer je, kako kaže, mislio da je car i bolji od njih.


Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.