Pinkove zvezdice: Šarmantni Mateja Vukašinović izazbao vrisak devojčica i oduševljenje žirija ! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jun.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezdice: Šarmantni Mateja Vukašinović izazbao vrisak devojčica i oduševljenje žirija ! VIDEO

Drugu grupu u takmičenju Pinkove zvezdice čine, Mateja Vukašinović, Ivona Rambosek, Nikola Milenković i Irina Arsenijević.

Četiri kandidata Pinkovih zvezdice zadala su velike probleme petočlanom žiriju, koji nije mogao da se odluči koga da pusti direktno dalje, a koga da pošalje u duel. Mateja Vukašinović izvodi pesmu "My Way".

"You did it your way", rekla je Goca. "Kao što sve savetujem u bekstejdžu, nekako vas pritiskam da pravite ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nemate. Sada si napravio nešto što sam ti stalno govorio da pevaš. I hvala ti što si to pokazao da znaš. Dočarao si nam jedno vreme. Iznenadio si me pozitivno, kao pevač. Svaka čast", hvalio ga je Hari. "Meni je bilo baš fantastičnih momenata, ali i onih koji su mi se malo manje dopali", smatra Goca. Leontina smatra da je Mateja pokazao sve što treba da pokaže kao potpun pevač. "Mateja pokazuje da sve može, i meni je to lepo", zaključila je ona.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.