Pinkova zvezdica izrasla u PRAVU LEPOTICU! Isplivao snimak kako je pokidala HIT Dare Bubamare! SVI U TRANSU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 20:21

Pinkova zvezdica izrasla u PRAVU LEPOTICU! Isplivao snimak kako je pokidala HIT Dare Bubamare! SVI U TRANSU! (VIDEO)

Zvezdice sijaju najjače.

Magdalena Vračić, tada preslatka devojčica, takmičila se u "Pinkovim zvezdicama" pre skoro deset godina, a o njenim nastupima se i dan danas priča.

Vračićeva je svojevremeno sve oduševila svojim vokalnim sposobnostima i svojom harizmom, mnoge je ostavila bez reči, a danas bi je malo ko prepoznao.

Ona danas ima 21 godinu, i prava je lepotica, ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se posvetila muzici i redovno nastupa i puni klubove.

U javnosti je isplivao njen snimak kako peva veliki hit Dare Bubamare, "Svi su tu kao nekada", na snimku se vidi da je napravila pravu žurku, a pored njenog prelepog glasa, njen izgled je oduševio sve prisutne.

Pored toga, Magdalena se ozbiljno posvetila muzici pa krupnim koracima korača kroz ''svet estrade''! Pre nešto više od godinu dana snimila je i hit pesmu ''Hej oko dva'' koja je naišla na fenomenalne reakcije publike i pronašla svoj put do njenih vernih fanova još iz vremena "Pinkovih zvezdica".

A post shared by @vracicmagdalena

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.