NESTVARNI ROKO ZA KRAJ! Goca: Ne znam da li uopšte postoji način da te pohvalim!

Izvor: Blic, 13.Maj.2017, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTVARNI ROKO ZA KRAJ! Goca: Ne znam da li uopšte postoji način da te pohvalim!

Predivnu baladu "Ostavljam se samu" Olivera Dragojevića večeras na sceni "Pinkovih zvezdica" izveo je talentovani Roko Blažević.

– Ne znam da li uopšte postoji način da te pohvalim - rekla je Goca Roku za koga ne može da smisli neki novi kompliment na račun njegovog pevanja..

Ona je jedino savetovala Blaževića da već sada počne da priprema pesmu za superfinale jer je ona sigurna da će se ovaj Splićanin plasirati u završnicu takmičenja.

Pogledajte nastup Roka Blaževića:
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pinkove zvezdice: NESTVARNI ROKO ZA KRAJ! Goca: Ne znam da li uopšte postoji način da te pohvalim!

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2017

Večeras na sceni Pinkovih zvezdica talentovani Roko Blažević izveo je predivnu baladu "Ostavljam se samu" Olivera Dragojevića..."Ne znam da li uopšte postoji način da te pohvalim" rekla je Goca Roku za koga ne može da smisli neki novi kompliment na račun njegovog pevanja u Pinkovim zvezdicama....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.