NE ŽELIM da je komentarišem... ali onda rekao OVO! Sergej ne može da ćuti O KIJI! Zna šta se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NE ŽELIM da je komentarišem..." ali onda rekao OVO! Sergej ne može da ćuti O KIJI! Zna šta se desilo

Sergej je veliki pevač

Pevač Sergej Ćetković i bivši član muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" otkrio je za Srpski telegraf da nema ništa protiv toga da rijaliti-učesnica Kija Kockar žirira u šou-programu, te da ona nije razlog zbog čega nije nastavio svoje učešće u emisiji.

SRBIJA GORI OD BESA: Aleksandra Subotić ŠOKIRALA ovim potezom! Diskvalifikacija SMESTA?!

"TREBA DA UĆUTI!" Slavica Ćukteraš progovorila o novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačici KIJI KOCKAR! Neočekivan komentar - ZAČEPILA USTA!

- I pored brojnih obaveza uspevam da pratim šta se dešava u "Pinkovim zvezdicama" i znam da su se desile izvesne promene kad je žiri u pitanju. Pisalo se da sam napustio snimanja zbog toga što je Kristina Kockar ušla u šou, ali to nije tačno. Nema potrebe da ja komentarišem njeno učešće jer produkcija najbolje zna zbog čega Kija sedi na toj stolici. U svakom slučaju, ne želim da komentarišem. Valjan razlog sigurno postoji, ali ja ne smatram da je potrebno da detaljnije komentarišem to sve - rekao je Sergej.

Inače, Sergej će doček Nove 2019. godine provesti radno, a u najluđoj noći će nastupiti u Baru u Crnoj Gori.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPOMINJE GOSPODA, MOLI ZA ZAŠTITU: Slobine reči - toliko jake, a pune slabosti! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2018

Sve je jasno....Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Slobodan Radanović se tek nakon takmičenja susreo sa pravim životnim izazovima. Razveo se od supruge Kristine Kije Kockar, stavio tačku na aferu sa Lunom Đogani i okrenuo se građenju karijere..."TREBA DA UĆUTI!" Slavica Ćukteraš progovorila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.