Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna Đogani prešla milion pregleda za 12 sati, a svi komentarišu da je umesto nje ova nekadašnja Pinkova zvezdica otpevala pesmu!

Luna Đogani je u toku jučerašnjeg dana predstavila debitantski singl “Deveti krug”, nadahnut, kako je sama rekla, ljubavnom pričom sa Slobom Radanovićem koju je doživela u prvoj sezoni “Zadruge”. Ona je za samo 12 sati prešla milion pregleda, a mnogi komentarišu da je celu pesmu otpevala zapravo Antonia Gigovska, koja je bila zadužena samo za The post Luna Đogani prešla milion pregleda za 12 sati, a svi komentarišu da je umesto nje ova nekadašnja Pinkova zvezdica otpevala pesmu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Makedonska pevačica se oglasila povodom priča da je zapravo ona otpevala Luninu pesmu! (VIDEO)

Izvor: Svet, 16.Avg.2019

Luna Đogani (23) objavila je svoju prvu pesmu pod nazivom “Deveti krug”, koja je, kako je rekla, inspirisana njenom ljubavnom pričom sa Slobom Radanovićem (29).. Međutim, potpuno opravdano je odmah počelo da se spekuliše da je Luninu pesmu zapravo otpevao neko drugi, konkretno Antonija Gigovska,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.