Hari Mati Hari: Najdosadniji sam u član žirija

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari Mati Hari: Najdosadniji sam u član žirija

Hari Varešanović, član žirija takmičarskog šou programa "Pinkove zvezdice", tvrdi da se jedva snašao u komentarisanju nastupa mladih kandidata, jer to nije njegov teren, stoga vrlo često zna da bude dosadan gledaocima i deci.

- Naporno je, specijalno zbog toga što sam u godinama. Ubiše me oni reflektori, kao da si na Merkuru sa one strane Sunca. Ne mogu deci mnogo soliti pamet, rekao sam sve svojim pesmama. Nisam TV lice i nisam za mnogo priče - kaže on.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />- Svi članovi žirija su bolji od mene, ja sam najgori i najdosadniji. Sećate se kako sam u prvim emisijama bio sav smušen i nervozan? To je zato što nisam bio na svom terenu. Kasnije sam se navikao na to - ispirčao je za "Alo!“ Hari, koji će 24. aprila u Centru „Sava“ održati koncert "Trilogija“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.