Zvonimir Vukić: Trebalo je da budem špic!

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvonimir Vukić: Trebalo je da budem špic!

Tutnji Parni valjak, a njegovim komandama majstorski upravlja Zvonimir Vukić! Svaka čast tinejdžeru Lazaru Markoviću na blještavilu dostojnom evropske zvezdice, međutim, za prepoznatljivo brzu vožnju, do deset uzastopnih pobeda na srpskom kolovozu, podjednako je bilo važno iskustvo, kontinuitet i umeće starog vuka.
Baš takav je, u jesenjoj etapi, nekadašnji reprezentativac. Posebno impresivan u oktobru, strelac šest golova na četiri utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kao feniks je podigao formu, postao bitan faktor u ekipi Aleksandra Stanojevića, taman da i laiku postane jasno kako proživljava drugu mladost u crno-belom dresu.
Na poslednja četiri meča mesto u rubrici „strelci” postalo je rezervisano za Vukića. Tresao je mreže Javora i Smedereva, a protiv Metalca u kupu i Spartak ZV u prvenstvo radio prekovremeno, po dva puta pogađao je cilj.
- Ne opterećujem se do kad će trajati niz Jedino ne mogu da se setim kad sam poslednji put bio ovako efikasan. U inostranstvu sigurno nisam. Serija pogodaka podseća me na onu iz 2002/2003, završio sam najbolji strelac prvenstva (23).
Ovoga puta baš ga hoće gol.
- Od starta karijere imam osećaj za gol i taj instinkt me do danas nije napustio. Najviše žalim što nikad nisam igrao špica. Stvarno vam kažem, trebalo je da budem napadač! Ovako se u sredini dosta trošim, posebno na defanzivne zadatke, a opet mi je drago kad stignem u završnicu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zvonimir Vukić: Trebalo je da budem špic!

Izvor: Utakmica.rs, 01.Nov.2011

Tutnji Parni valjak, a njegovim komandama majstorski upravlja Zvonimir Vukić! Svaka čast tinejdžeru Lazaru Markoviću na blještavilu dostojnom evropske zvezdice, međutim, za prepoznatljivo brzu vožnju, do deset uzastopnih pobeda na srpskom kolovozu, podjednako...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.